SON'90 van Noord Negentig Accountants en Belastingadviseurs

Vraag direct een offerte aan

Geen zorgen over uw salarisadministratie

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief . Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

Realtime toegang en inzicht

Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. U ziet dezelfde gegevens als uw salarisadministrateur. Zo bent u altijd op de hoogte en kan uw salarisadministrateur met u mee kijken om u beter van dienst te zijn.

Tijdsbesparing door overzicht

U heeft altijd toegang tot uw actuele HR- en salarisgegevens. Hierdoor kunt u direct strategische beslissingen maken voor uw organisatie. Geen onoverzichtelijke analyses, maar direct een duidelijk en visueel overzicht van de gegevens die u wilt zien.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van SON'90!

Salarisrapportages en aangiftes

Online heeft u altijd toegang tot salarisrapportages, zoals bijvoorbeeld de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters.

Functionering en beoordeling

In SON'90 is het mogelijk om functionerings- en beoordelingsgesprekken in te plannen en vast te leggen in het digitale dossier van uw medewerkers.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op SON'90 een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Verlofregistratie

Met SON'90 kunt u online uw verlof registreren. U kunt SON'90 het verlofsaldo laten berekenen en u kunt eenvoudig de verlofaanvragen registeren.

HR signalen

U ontvangt van ons dagelijks de belangrijke signalen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

ESS & MSS apps

SON'90 biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers en managers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.